Helm Thousand CHPT3 x Barrivel MIPS - Small

✔ Helm in BEPERKTE OPLAGE!

✔ Anti-Diefstal Garantie
✔ Vervanging na Ongeval
✔ Geheime PopLock
✔ MIPS technologie
✔ Multi-bruikbaar magnetisch licht
✔ Lichte helm: 360gr
✔ Hoofdomtrek: 54-57cm

Op voorraad in België
SKU:
TH-7050105330
€ 155,95

De Chapter Collection is een stijlvolle helm uitgerust met MIPS en een verwijderbaar lichtje.

Via de MIPS-technologie heeft de Chapter een extra beschermingslaag om je te beschermen niet enkel tegen hersenletsels maar ook tegen hersenschuddingen.

Fiets zonder zorgen de nacht in met een achterlicht van 30 lumen dat magnetisch kan worden bevestigd aan de helm als fietslichtje. Je kan dit lichtje ook plaatsen in een fietslichthouder om vast te maken aan je fiets zelf.

De kwaliteitsvolle zonne- en regenklep vermindert schittering in je ogen en vergroot je gezichtsveld. De mooie afwerking van de visor, een handgeschilderd patroon, matzwart en metallic rosegoud, maakt de visor extra speciaal.

Dankzij een geheime PopLock is er een superhandige en veilige manier om je helm achter te laten. Ga naar de verborgen opening achter het merklogo en haal je U-slot of kettingslot erdoor.

De strategisch geplaatste ventilatieopeningen vangen actief de luchtstroom op en leiden deze door de koelkanalen aan de binnenkant - ontwikkeld om je koel te houden tijdens warme ritten.

ANTI-DIEFSTAL GARANTIE: Thousand vervangt je helm als deze gestolen wordt als hij vastgemaakt was met de PopLock.

VERVANGING NA ONGEVAL: Als je ooit betrokken bent in een ongeval vervangt Thousand je beschadigde helm gratis.

Als een Public Benefit Corporation zijn duurzaamheid en sociale impact altijd al geintegreerd geweest in het merk Thousand. Het bedrijf neemt verregaande stappen om klimaatpositief te worden door 110% van de jaarlijkse CO2-uitstoot te compenseren. Om hun steentje bij te dragen, zet Thousand zich in om de jaarlijkse CO2-uitstoot te meten, te verminderen en te compenseren...

Uw Thousand aankoop ondersteunt rechtstreeks duurzame en educatieve projecten via Thousands' partnerschap met 1% For The Planet.

Verkrijgbaar in: S (54-57cm - 360gr), M (57-59cm - 370gr) & L (59-62 - 410gr)

Meer informatie
ean 810053590409
hoofdomtrek (cm) S 54-57
kleur GRIJS
geïntegreerd licht Ja
MIPS Ja
Afwerking BuitenlaagVerf Matte reflective
verwijderbare klep Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Helm Thousand CHPT3 x Barrivel MIPS - Small