Helm Thousand Heritage Jacaranda Purple Medium

✔ Anti-Diefstal Garantie
✔ Vervanging na Ongeval
✔ Geheime PopLock
✔ Magnetische sluiting & voldoende ventilatie
✔ Vegan-lederen zijriemen
✔ Hoofdomtrek: 54-57cm
✔ Gewicht: 420gr

Niet op voorraad
SKU:
TH-CE01140401
€ 99,95

Thousand - stijl, veiligheid en gemak op de eerste plaats

Thousand heeft stijlvolle fietshelmen ontwikkeld met een minimalistisch design zodat het een helm is die je ook echt wil dragen.

De Heritage-fietshelmen vormen de originele collectie enzijn ontworpen voor fietsers, skaters en mensen die zich met de step verplaatsen. De Heritage is geïnspireerd op de eenvoud van de vintage motorhelmen en de kleuren van de jaren '50 en '60.

Via de PopLock die Thousand heeft ontworpen, kun je je helm veilig en praktisch achterlaten. Open het klepje dat verstopt zit achter het logo op de helm achteraan en maak de helm makkelijk vast met een U-slot of kettingslot.

De helm sluit je onderaan snel via het magnetisch slotje, zelfs met 1 hand en zonder dat je vel gekneld raakt.

De juiste pasvorm zorgt voor comfort en veiligheid tijdens elke rit. De helm kan je perfect aanpassen dankzij het gebruiksvriendelijk verstelsysteem met draairing.

Blijf comfortabel en zweetvrij dankzij de stijlvolle veganistische bandjes gemaakt met dieren en het milieu in gedachten.

Je blijft koel dankzij meerdere ventilatieopeningen die nog steeds hand in hand gaan met het elegante ontwerp van de fietshelm.

ANTI-DIEFSTAL GARANTIE: Thousand vervangt je helm als deze gestolen wordt als hij vastgemaakt was met de PopLock.

VERVANGING NA ONGEVAL: Als je ooit betrokken bent in een ongeval vervangt Thousand je beschadigde helm gratis.

Als Public Benefit Corporation, zijn duurzaamheid en sociale impact altijd al geïntegreerd geweest in het merk Thousand. Het bedrijf neemt verregaande stappen om klimaatpositief te worden door 110% van de jaarlijkse CO2-uitstoot te compenseren. Om hun steentje bij te dragen, zet Thousand zich in om de jaarlijkse CO2-uitstoot te meten, te verminderen en te compenseren...

Uw Thousand aankoop ondersteunt rechtstreeks duurzame en educatieve projecten via Thousands' partnerschap met 1% For The Planet.

Verkrijgbaar in: S (54-57cm - 420gr), M (57-59cm - 470gr) & L (59-62 - 490gr)

Meer informatie
ean 810053591666
hoofdomtrek (cm) M 57-59
kleur Paars/Aubergine
Afwerking BuitenlaagVerf Matte
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Helm Thousand Heritage Jacaranda Purple Medium