Micro-mobility

>>BELANGRIJK NIEUWS<<

Op 22 april werd MICRO MOBILITY BELGIE overgedragen aan MICRO MOBILITY NEDERLAND.

Ga naar www.micro-step.nl voor alle bestellingen, vragen over de producten en dienst-na-verkoop.

groetjes!

team Odissey

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een step voor baby's en peuters?

Verschillende steps van Micro Mobility hebben drie wielen en volgen het gepatenteerde leun-en-stuur mechanisme. Met dit systeem hoeft je peuter niet te sturen via het stuur te draaien maar door zijn eigen gewicht naar links of rechts te leunen. Op deze manier leren baby's en peuters hun evenwicht te controleren en ontwikkelen ze een betere coördinatie. De Mini Micro step 3in1 en 2Go kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen een loopfiets een een step.

Kinderstep met twee of drie wielen

Het leun-en-stuur systeem dat de 3-wiel kinderstep van Micro Mobility uniek maken, zorgt ervoor dat je kleine kinderen hun evenwicht leren gebruiken en dat de grotere kinderen er puur genot uithalen. Doordat je stuurt met je lichaam en niet het stuur zelf kan omdraaien, kan je de bochten zachter nemen. Deze iets tragere manier van bochten nemen heb je niet met een 2-wiel step. Hiermee kan je wat sneller gaan en worden de zachtere materialen achterwege gelaten voor aluminum materialen die van de step een lichtgewicht maken. Deze steps kunnen ook tot 100 kg dragen waardoor zelfs jongvolwassenen er nog gebruik van maken.

De voordelen van een step gebruiken als volwassenen.

Een step voor volwassen is een step met grote wielen die het mogelijk maakt om korte afstanden te overbruggen die tijdrovend kunnen zijn (van 100m tot een paar km). Het spaart je veel tijd gezien je 5x sneller zal gaan dan de gemiddelde wandelsnelheid. Het grootste voordeel in België is dat steppen tot 6km/u op het trottoir mogen. Dit houdt in dat je het meeste deel van de lange afstanden op het gemakkelijk fietspad kan doen en als je bijna je bestemming bereikt, je er zelfs tot binnen mee kan rijden. Het gemiddelde gewicht is onder 5kg wat het gemakkelijk maakt om het mee te nemen naar kantoor, naar de cinema, naar huis. Het plooibare aspect en het lichtgewicht van de volwassenstep, maakt het niet alleen veilig tegen diefstal, je kan je step overal mee naartoe nemen. Bovendien verbrand je er gemiddeld 80-100 kcal/uur mee. Een perfecte fitness met een lage impact op je lichaam! De step wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij beenblessures om terug op krachten te komen.

De kwaliteit van Micro Mobility steps

Micro werd gesticht in Zwitserland en hier ontwikkelde zich het idee voor een lichtgewichte step die je ook nog eens kan plooien zonder in te boeten op kwaliteit! Micro Mobility blijven marktleider in groene, alternatieve mobiliteit en zijn gekenmerkt door een Zwitserse kwaliteit. Een blijvende kwaliteitsstijging en zelfkritiek zorgen voor verbeteringen op alle vlakken. Bovendien kan je wisselstukken bestellen zelfs nog tot 10 jaar na aankoop en kan je jouw step langdurig gebruiken!