ADULTS

Micro Mobility heeft een groot aanbod volwassensteps. Ze zijn stuk voor stuk lichtgewichten, plooibaar en duurzaam. De Flex steps hebben een uniek flexibel platform wat meer comfort biedt. De zwaarste en grootste step vind je bij de Micro Suspension die voor- en achtervering heeft.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een volwassenstep kopen?

Een step voor volwassen is een step met grote wielen die het mogelijk maakt om korte afstanden te overbruggen die tijdrovend kunnen zijn (van 100m tot een paar km). Het spaart je veel tijd gezien je 5x sneller zal gaan dan de gemiddelde wandelsnelheid. Het grootste voordeel in België is dat steppen tot 6km/u op het trottoir mogen. Dit houdt in dat je het meeste deel van de lange afstanden op het gemakkelijk fietspad kan doen en als je bijna je bestemming bereikt, je er zelfs tot binnen mee kan rijden. Het gemiddelde gewicht is onder 5kg wat het gemakkelijk maakt om het mee te nemen naar kantoor, naar de cinema, naar huis. Het plooibare aspect en het lichtgewicht van de volwassenstep, maakt het niet alleen veilig tegen diefstal, je kan je step overal mee naartoe nemen. Bovendien verbrand je er gemiddeld 80-100 kcal/uur mee. Een perfecte fitness met een lage impact op je lichaam! De step wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij beenblessures om terug op krachten te komen.

Welke volwassenstep past goed bij mij?

Het bereik gaat van een super lichtgewicht type tot een comfortabel model met voor- en achtervering. Als je vooral wil steppen op een vlakke ondergrond, dan kan je een ergonomisch model kiezen met een laag platform. Vind je onze compacte steps toch niet klein genoeg? Dan kan je voor een kindermodel gaan als de Micro Sprite, deze kan namelijk ook gaan tot 100 kg. De grotere wielen bij de volwassensteps zullen je wel zeker bevallen, deze zorgen voor meer comfortabele ritten!

De Micro Mobility steps

Micro werd gesticht in Zwitserland en ontwikkelden het idee voor een lichtgewichte step die je ook nog eens kan plooien zonder in te boeten op kwaliteit! Ze blijven marktleider in groene, alternatieve mobiliteit en zijn gekenmerkt door een Zwitserse kwaliteit. Een blijvende kwaliteitsstijging en zelfkritiek zorgen voor verbeteringen op alle vlakken. Bovendien kan je wisselstukken bestellen zelfs nog tot 10 jaar na aankoop en kan je jouw step langdurig gebruiken!