CRUISER & SPRITE

De Micro step Sprite en de Micro Cruiser zijn gebouwd om de beginnende steprijder het rijplezier van een klassieke 2-wiel step mee te geven. Als compacte steps met een licht gewicht (gebouwd in aluminium) zijn ze uiterst eenvoudig in gebruik. Met een maximum gewicht van 100 kg en een verstelbaar stuur zijn de Sprite step en Cruiser step geschikt voor bijna iedereen – van 5 jaar tot tieners, en van jongvolwassen tot 100 jarigen.

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een Sprite kiezen van Micro Mobility

De Micro Step Sprite levert veel waar voor zijn geld en is de beste kinderstep met 2 wielen vanaf 5 jaar. Deze Micro Sprite is al jaren een bestseller en komt ondertussen in vele speciale edities: patronen op het platform worden gecombineerd met de mooiste (metaalkleurige) tinten. Deze vouwstep is zeer licht (2,8 kg) en heeft duurzame PU wielen met kwaliteitsvolle lagers. Dit maakt het een step perfect bruikbaar op lange termijn en de step is ondanks het lichtgewicht allesbehalve broos. Jarenlang kan je genieten van deze tijdloze en geruisloze step!

2-wiel steppen voor beginners

Micro creëerde de kleine vouwbare step Sprite in de jaren 90. Als het sterkste merk op de markt van urban steps, heeft Micro een reputatie op vlak van kindersteps zeker opgebouwd. Dit resulteerd in een breed aanbod voor stoere lichtgewicht steps maar onlangs innoveerde Micro opnieuw met een nieuwe twist. Vanaf 5 jaar is er nu ook de Cruiser met een heel handig gebogen stuur waarmee je veel controle hebt over de step. Deze step met zijn 200mm wielen biedt veel comfort aan. De rem ligt hierdoor wat hoger dan de Sprite en als je hier makkelijk aan kan, dan volgt het rijgenot zonder zorgen!

Ben je een jonge tiener en op zoek naar een degelijke step om mee te stunten? Kies dan niet voor de Micro Sprite, maar voor een model uit de collectie stuntsteps van Micro Mobility.