G-BIKE loopfiets

De G-Bike is een lichtgewicht en de ideale loopfiets voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Dankzij deze loopfiets kan uw kind de eerste beginselen van het fietsen ontdekken. Een origineel en kleurrijk design helpt je kind leren fietsen terwijl het de meeste plezier heeft!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het beste loopfietsje kiezen

Een van de belangrijkste elementen in de keuze van een loopfiets, is het gewicht. Het is essentieel dat je kind de loopfiets kan controleren en dat deze niet te zwaar is in gebruik. Het is bovendien een plus voor ouders om dit lichtgewicht van Micro Mobility overal mee naartoe te nemen. Met slechts 2,45 kg is de Micro G-Bike één van de lichtste loop fietsen op de markt. The Bovendien komen de nieuwe modellen G-Bike Chopper en Chopper Deluxe met een rechtop stuurtje dat gemakkelijker is om de fiets te bedienen. Dit en een handige vering vanvoor, zorgen allemaal voor veiligheid en met deze zelfzekerheid gaat het fietsen vanzelf!

Verschillende G-Bike types

De G-Bike collectie van Micro Mobility bestaat uit 3 soorten:

  • G-bike Classic: heeft een recht, horizontaal stuur met kleurrijke handvatten en een zitje verstelbaar in hoogte.
  • G-bike Chopper: dit model heeft een handig gebogen stuur dat zorgt voor meet stabiliteit en heeft een stoere zwart/witte look.
  • G-bike Chopper Deluxe: bovenop het gebogen stuur heeft deze loopfiets vering in het voorwiel dat zorgt voor meer controle en comfort tijdens het gebruik. Nog een voordeel bij deze loopfiets is dat het achterwiel kan veranderd worden in oefenwieltjes zodat het makkelijker is om aan een loopfietsje te wennen.
  • Koop een step van Zwitserse kwaliteit!

    Al 20 jaar lang biedt Micro Mobility u nieuwe, creatieve en kwaliteitsvolle steps voor de kleinste kinderen tot de grootste volwassenen. Er is een breed aanbod voor eender wie de moderne mobiliteit op een groene manier wil invullen. En zoals ze zeggen, jong begonnen, is half gewonnen! Micro Mobility denkt niet alleen aan de groeiende elektrische markt, ze blijft investeren in manieren om de allerjongste hun bewegingsvaardigheden op een leuke manier aan te leren! Heb je tips nodig? Dan helpen we je graag de step of loopfiets te zoeken naar uw kind zijn mooiste dromen! Bestel je step vandaag nog voor 15u en de volgende werkdag kan je kind al aan het avontuur beginnen!