MINI 2GO

De Mini 2go Deluxe Plus is een uiterst geschikte loopwagen voor baby's en peuters. Vanaf 1 jaar kan je kind er al mee beginnen experimenteren: deze evolutieve loopwagen kan gemakkelijk omgevormd worden tot een step. Het handige opbergbakje en zitje kan makkelijk worden verwijderd. Gegarandeerd plezier voor vele jaren!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een step voor zelfs de allerkleinsten!

De loopwagen Mini 2go is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen. Hij heeft een extra laag platform, een lage zithoogte, hoogwaardige doorzichtige wielen en extra duurzaam platform met anti-slip griplaag. Sturen doe je door je gewicht naar de ene of de andere kant te leunen. Dit unieke 'leun en stuur' mechanisme is ideaal voor het aanleren van evenwicht en het ontwikkelen van de motoriek bij jonge kinderen. Bij deze Deluxe Plus versie is de Mini 2go geleverd met duwstang en lichtje. De wielen maken er bovendien een binnen- en buitenstep van zodat er nog meer plezier uit je step kan gehaald worden!

Een step kopen van Micro Mobility

Bij Micro Mobility België proberen we je de laatste nieuwe Micro producten en leuke steps in zo veel mogelijk kleuren aan te bieden! Als je bij ons bestelt, ben je zeker van de Zwitserse kwaliteit en helpen we je graag indien je een klein vijsje nodig hebt of je step wil opfrissen. Zo kan je lang genieten van de steps van Micro Mobility.