MINI MICRO Deluxe

De Mini Micro step is de beste step voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Hij is zeer stabiel en stuurt geweldig dankzij het unieke leun-en-stuur mechanisme. Het is zo intuïtief : je stuurt met je gewicht en bent er zo mee weg! Deze step werd meermaals bekroond en blijft voor iedere peuter van 2 jaar een must-have!

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderstep 2 jaar

De Mini Micro is een driewieler step, waardoor het kind meer controle en stabiliteit zal ondervinden, maar ook steeds meer zelfvertrouwen gaat krijgen op de step. De hoogwaardige rubberen wielen zorgen voor een ideale rijervaring en zijn zo goed als geluidloos (zowel positief voor het kind als voor de ouders!) Ook de achterrem, te besturen met de voet, zorgt voor meer controle en veiligheid. De Mini Micro maakt steppen voor onze allerkleinsten superleuk en helpt hen tevens hun evenwicht, coördinatie en motoriek te verbeteren. Het is in zijn categorie de beste kinderstep voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar Deluxe voor staat in Mini Micro Deluxe

De Mini Micro in Deluxe versie is nog steviger! De verstelbare en gemetalliseerde T-bar maakt de step nog mooier en veiliger en is voorzien van een veiligheidsklem zodat enkel de ouders de stuurhoogte kunnen aanpassen. Bij de Mini Micro Deluxe werd het platform versterkt met glasvezel waardoor de maximale belasting naar 35 kg werd verhoogd maar niet moet inboeten op het lichte gewicht. Dit zacht materiaal en de afgeronde hoeken verzekeren een veilige en comfortabele rit. Deze step werd door kinderen en hun ouders verschillende keren gekozen als 'Toy of the Year'.

Mini Micro step onderdelen kopen? Garantie van 4 jaar!

Heb je al een Mini Micro step? Kreeg je ééntje van een familielid en is er een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen -tot het kleinste vijsje- zijn leverbaar uit onze voorraad! Op productiefouten geven wij zelfs 4 jaar garantie. Slijtage-onderdelen zoals wielen, handvatten en remmen worden aan kostprijs verkocht; ze zijn vlot leverbaar en te bestellen op deze site. Je step van Micro Mobility blijft er op deze manier gloednieuw uitzien en blijft rijden alsof je hem net nieuw hebt!