STUNT STEPS

Micro Stunt steps zijn ontwikkeld om stunts mee te doen! Er is geen plooisysteem, je kan de hoogte niet aanpassen, er is enkel een sterk platform met een robuust stuur dat het jump-bestendig maakt. Comfortabel stunten doe je dankzij het gebruik van lichte materialen. De lagers en wielen zijn van hoge kwaliteit, zodat de step niet snel een bult zal hebben van al dat freestylen! Door deze keuze in hoogkwalitatief materiaal, kan je de step ook makkelijk dagdagelijks gebruiken.

 • Beginners: (7-12 jr) de modellen Ramp en Trixx zijn het best om te starten met je eerste trucjes
 • Producten 1-24 van 37

  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina

  Micro in het skatepark

  Micro staat bekend om zijn kinder- en volwassensteps. De expertise die hier jaren is opgebouwd, wordt nu toegepast op de stunt steps. Er wordt steeds ingezet op de beste kwaliteit en de hoogste kwaliteitseisen worden tegemoet gekomen. Je kan het als stuntstep gebruiken of zelfs om naar school te gaan of met vrienden af te spreken.

  Het aanbod van compacte beginnersmodellen is ontwikkeld door professionals met aandacht voor elk onderdeel. Het stuur is express laag gehouden om de stunter naar voor te laten buigen om een stevige positie te kunnen houden. Op die manier is het ook makkelijk om je stuur 360° te laten draaien en korte snelle bewegingen te maken die eigen zijn het stunten en trucs doen.

  Over Micro steps

  Micro Mobility is opgericht in Zwitserland om een nieuw plooibaar toestel te produceren dat voldoet aan het ideale lichtgewicht en om mensen hun nood aan micro mobiliteit te voldoen. Als marktleider in alternatieve mobiliteit, blijft Micro de kwaliteit van de steps verbeteren. Steeds groeiend, heeft Micro nu een step die voor eender wie past, of je nu net kan wandelen, of je een zeer grote afstand wil doen met een elektrische step!