BABY NUTTY

Vind hier je baby helm van Nutcase!

De helmen van Nutcase zijn super veilig, GEN4 is uitgerust met MIPS, en deze helm draag je met veel plezier. Zachte mousses vanbinnen, een mooi, kwalitatief design en een goede pasvorm zorgen ervoor dat ook jij zin krijgt om een helm te dragen. Met Nutcase ben je voorzichtig op de baan. Vanuit elke hoek vallen de reflecterende details van de helm op.

XXS (48-52cm) - in 9 verschillende designs beschikbaar

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nutcase Helmen

Een helm die past bij je hoofd en bij je persoonlijkheid. Met originele, mooie designs, must-have features en MIPS-bescherming is de Nutcase GEN4 collectie opnieuw een reeks coole helmen die tonen dat een helm zeker niet saai hoeft te zijn! Gebruik de helm al steppend, tijdens het stunten in het skatepark, bij het fietsen of zelfs voor de kinderen in de cargobike. Deze collectie komt volledig met verhoogde 360° reflecterende details, een vernieuwde visor, én MIPS. Deze extra beschermingslaag zit tussen het hoofd en de helm en verschuift naar alle richtingen als er een impact is, waardoor de kracht van de impact op de hersenen verminderd wordt. De perfecte combinatie tussen stijl, comfort én veiligheid vind je bij Nutcase!

Baby Nutty - baby - helm

Deze Nutcase helm is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten! De mooie prints van Baby Nutty doen je kleine spruit stralen achterop de fiets, op zijn eerste stepje of loopfietsje. Met deze helm is veiligheid en plezier een zekerheid! De baby helmen zijn beschikbaar in 1 maat: hoofdomtrek van 47 tot 50 centimeter. Doordat de helm lichter is dan de Little Nutty, is deze geschikter voor je baby zodat de nek niet overbelast raakt. Daarnaast is de Baby Nutty voorzien van zachte mousses, een zachte rekker achteraan en zijn de 2 voorste verluchtingsgaten voorzien van een anti-insectennet. Net als de andere helmen, heeft Baby Nutty een magnetische sluiting van Fidlock waarmee je de helm snel vast en los maakt zonder vel tussen te krijgen. Een mooie, veilige baby helm die je vanaf je eerste avonturen vergezelt!