LITTLE NUTTY

Vind hier je Little Nutty helm van Nutcase ideaal voor je peuter en kind!

De helmen van Nutcase zijn super veilig, GEN4 is uitgerust met MIPS, en deze helm draag je met veel plezier. Zachte mousses vanbinnen, een mooi, kwalitatief design en een goede pasvorm zorgen ervoor dat ook jij zin krijgt om een helm te dragen. Met Nutcase ben je voorzichtig op de baan. Vanuit elke hoek vallen de reflecterende details van de helm op.


Nutcase GEN4 komt met vernieuwde zijriemen en draairing, een zachte binnenmousse, MIPS-bescherming en voldoende koelgaten.

Little Nutty is beschikbaar in 2 maten: XS (48-52cm) en S (52-56cm)

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nutcase Helmen

Een helm die past bij je hoofd en bij je persoonlijkheid. Met originele, mooie designs, must-have features en MIPS-bescherming is de Nutcase GEN4 collectie opnieuw een reeks coole helmen die tonen dat een helm zeker niet saai hoeft te zijn! Gebruik de helm al steppend, tijdens het stunten in het skatepark, bij het fietsen of zelfs voor de kinderen in de cargobike. Deze collectie komt volledig met verhoogde 360° reflecterende details, een vernieuwde visor, én MIPS. Deze extra beschermingslaag zit tussen het hoofd en de helm en verschuift naar alle richtingen als er een impact is, waardoor de kracht van de impact op de hersenen verminderd wordt. De perfecte combinatie tussen stijl, comfort én veiligheid vind je bij Nutcase!

Little Nutty - peuter/kinder - helm

Vind de helm die je peuter wil dragen bij Nutcase! Deze fietshelmen zorgen voor stijl én veiligheid en leiden tot nog meer fantasie met al de originele prints. Deze Little Nutty helmen komen nu in 2 hoofdmaten voor kinderen: XS (48-52cm) en S (52-56cm). Bij de nieuwe GEN4 generatie besluit Nutcase voor 100% extra veiligheid met het MIPS-systeem. Deze beschermingslaag tussen je hoofd en de helm draait mee met het hoofd bij een val. Hierdoor verlaagt het de impact en zorgt het voor verhoogde veiligheid. Gelukkig is de helm niet enkel super veilig, de helmen zitten comfortabel en met de draairing en aanpasbare zijriemen bekom je een ideale pasvorm. De helm is bovendien 360° reflecterend zodat de enthousiaste kids ook op straat goed zichtbaar zijn!