STREET

Vind hier het uitgebreide aanbod Street helmen van Nutcase

Het grootste gamma van fietshelmen die je kan vinden met de mooiste prints! Nutcase wil dat je je unieke persoonlijkheid kan laten stralen zelfs via een fietshelm.

Daarnaast zijn de helmen van Nutcase zijn super veilig, GEN4 is uitgerust met MIPS, en deze helm draag je met veel plezier. Zachte mousses vanbinnen, een mooi, kwalitatief design en een goede pasvorm zorgen ervoor dat ook jij zin krijgt om een helm te dragen. Met Nutcase ga je comfortabel én voorzichtig de baan op. Vanuit elke hoek vallen de reflecterende details van de helm op.

Street helmen zijn beschikbaar 3 maten: S (52-56cm), M (54-60cm), L (60-64cm)

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nutcase Helmen

Een helm die past bij je hoofd en bij je persoonlijkheid. Met originele, mooie designs, must-have features en MIPS-bescherming is de Nutcase GEN4 collectie opnieuw een reeks coole helmen die tonen dat een helm zeker niet saai hoeft te zijn! Gebruik de helm al steppend, tijdens het stunten in het skatepark, bij het fietsen of zelfs voor de kinderen in de cargobike. Deze collectie komt volledig met verhoogde 360° reflecterende details, een vernieuwde visor, én MIPS. Deze extra beschermingslaag zit tussen het hoofd en de helm en verschuift naar alle richtingen als er een impact is, waardoor de kracht van de impact op de hersenen verminderd wordt. De perfecte combinatie tussen stijl, comfort én veiligheid vind je bij Nutcase!

Street - tiener/volwassen - helm

De Street helmen van Nutcase zorgen al jaren voor veel plezier om te dragen én naar te kijken! GEN4 belooft opnieuw heel wat stijlvolle prints met een matte, gloss of satijnafwerking. Of je nu wil opvallen met je fietshelm of eerder een coole urban look zoekt, bij Nutcase is er voor élk wat wils! De Street helmen zijn beschikbaar in 3 maten, in small (52-56cm), medium (56-60cm) en large (60-64cm). Tieners en volwassenen genieten van deze veilige en comfortabele helm met allerlei toonaangevende features. Dankzij een ponytail-fit past een paardenstaart perfect tussen de draairing en de helm. Deze aanpasbare draairing, zachte mousses en verstelbare zijriempjes zorgen voor een ideale pasvorm. Je zal met plezier je helm opzetten!