VIO

Vind hier de VIO helmen, met MIPS én LED-verlichting - uniek in zijn soort

Nutcase biedt nu VIO aan, een lichte helm die toch MIPS-bescherming bevat én ook nog eens 360° aan verlichting biedt. Bovendien komen ze niet enkel in zwart en wit maar vind je allerlei leuke kleuren zodat je met nog plezier je helm op zet!

De helmen van Nutcase zijn niet enkel heel veilig, ze zitten ook goed. Zachte mousses vanbinnen en voldoende verluchtingsgaten zorgen voor het nodige comfort. Met Nutcase ga je comfortabel én veilig de baan op.

VIO helmen van Nutcase zijn beschikbaar in 2 maten: beschikbaar in 2 maten: S/M (55- 59cm) en L/XL (59- 62cm)

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nutcase Helmen

Een helm die past bij je hoofd en bij je persoonlijkheid. Met originele, mooie designs, must-have features en MIPS-bescherming is de Nutcase GEN4 collectie opnieuw een reeks coole helmen die tonen dat een helm zeker niet saai hoeft te zijn! Gebruik de helm al steppend, tijdens het stunten in het skatepark, bij het fietsen of zelfs voor de kinderen in de cargobike. Deze collectie komt volledig met verhoogde 360° reflecterende details, een vernieuwde visor, én MIPS. Deze extra beschermingslaag zit tussen het hoofd en de helm en verschuift naar alle richtingen als er een impact is, waardoor de kracht van de impact op de hersenen verminderd wordt. De perfecte combinatie tussen stijl, comfort én veiligheid vind je bij Nutcase!

Vio - volwassen - helm

Tijdens donkere dagen veilig de weg op met deze Nutcase helm met geïntegreerde verlichting! Dankzij de extra beschermende MIPS laag en de LED-verlichting die je kan zien schijnen vanuit elke hoek, ga je gerust de baan op. 360° LED-lichten én reflecterende details! Licht de straten met plezier op en wees zichtbaar en veilig in het verkeer. Deze VIO is een unieke combinatie tussen LED-verlichting en MIPS bescherming voor een helm. Gekenmerkt door een exclusief en gepatenteerd Exo-skelet, is de VIO een extreem lichte LED-helm op de markt. Deze Nutcase helm is perfect voor stedelijke fietsers maar ook de meest avontuurlijke. Open de helm makkelijk en sluit 'm snel met Fidlock, een magnetisch sluitingssysteem. De helm is beschikbaar in 2 maten: S/M (55- 59cm) en L/XL (59- 62cm). Lichten aan en gaan!